Wij staan tot uw dienst

Ons garagebedrijf verzorgt APK, onderhoud en reparatie aan alle automerken. Bij ons kun je ook terecht voor een gratis airco-check, aircosysteem vullen, aircoservice, diagnose aan het aircosysteem en reparatie.

Afspraak inplannen

APK

We zijn een voorstander van transparant werken dus voel je vrij om ons te vragen een APK afkeurpunt of een reparatiepunt op de brug te laten zien.

Onderhoud

Aan de hand van de onderhoudshistorie van jouw auto en het onderhoudsschema van de fabrikant, doen wij precies datgene wat nodig is.

Banden & velgen

Door onze jarenlange samenwerking met de grootste bandenleverancier van Europa, zijn we in staat om alle bandenmerken te leveren tegen zeer scherpe tarieven. Ook kunt je bij ons terecht voor bandenopslag en wieluitlijning.

Remmen

Met behulp van onze remmentestbank en een visuele controle kan er een volledig diagnose worden gesteld. Veiligheid staat voorop! Voor nieuwe remblokken, remschijven, remslangen, remleidingen of remcilinders ben je bij ons aan het juiste adres.

Uitlaat

Als de staat van de uitlaat het toelaat kunnen wij ook kleinere beschadigingen repareren d.m.v. laswerk. Indien noodzakelijk kunnen wij ook een uitlaatdeel vernieuwen.

Distributieriem / distributieketting

Is jouw auto uitgerust met een distributieriem dan is het belangrijk dat de vervangingsinterval opgegeven door de fabrikant wordt aangehouden. Bij twijfel bij de distributieriem dan kun je deze bij ons vrijblijvend laten controleren.

Koppeling

Koppelingsplaten, drukgroepen en druklagers zijn aan slijtage onderhevig. Door ons voordelige werkplaatstarief en efficiƫnte werkwijze zijn we instaat om een scherpe offerte te overleggen.

Airconditioning

Een gebrek aan koudemiddel en compressorolie zorgt voor een verhoogde slijtage aan de aircocompressor. Voorkom problemen door elke 2 jaar een inspectie uit te laten voeren.

Ruitschade

Voor ruitreparatie en -vervanging kun je bij ons terecht.

Storingsdiagnose

Storingen zijn vervelend! Wij zoeken naar het probleem en lossen het op.

Trekhaak

Ook voor montage van een trekhaak bent u bij ons aan het juiste adres!

Wielophanging

Goed functionerende wielophanging is erg belangrijk voor een goede wegligging. Bij ons kun je terecht voor het vervangen van spiraalveren, schokdempers, draagarmen en stabilisatiestangen.

Created By Studio mxd