Doe de gratis
APK check!

Verloopt de APK van je auto binnen 2 maanden? Tijd om een afspraak te maken voor de APK keuring. Onze gediplomeerde APK-keurmeesters beoordelen de staat van je auto volgens RDW-regelgeving.
*DE LETTERS IN HOOFDLETTERS INVOEREN!

Laat jouw APK keuring professioneel uitvoeren door één van onze erkende keurmeesters.

Uitgangspunt is uiteraard de veiligheid van jouw auto, dat voorop gesteld. Maar het is ook belangrijk dat je niet betaalt voor onnodige reparaties. Voor een eerlijk advies betreffende APK en reparaties ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn een voorstander van transparant werken dus voel je vrij om ons te vragen een APK afkeurpunt of een reparatiepunt op de brug te laten zien.

Hoe vaak je je auto moet laten keuren hangt af van de leeftijd van je auto: Heb je een nieuwe benzineauto? Dan moet je na 4 jaar voor het eerst je auto laten keuren. Bij een nieuwe dieselauto is dit na 3 jaar wettelijk verplicht. Na 3 jaar moeten dieselauto’s jaarlijks gekeurd worden en benzineauto’s om het jaar. Is je benzineauto ouder dan 8 jaar? Dan moet je je auto elk jaar laten keuren.

Komt jouw auto door de APK keuring heen? Dan zijn de kosten voor het keuren € 40,-, inclusief de afmeldkosten. Wanneer je een diesel auto met roetfilterplicht hebt, dan rekenen wij € 70,- hiervoor. Mochten er onverhoopt toch afkeur- of reparatiepunten aan het licht komen, zullen wij altijd de bijkomende kosten met u overleggen.

Zodra de APK datum is verstreken, mag er niet meer met de auto worden gereden. Voorkom een boete en plan tijdig jouw afspraak in! De keuring mag al uitgevoerd worden vanaf 2 maanden voor het verloop van de APK datum.

SCHERPE PRIJZEN

Bij garagebedrijf de Aral ben je verzekerd van de beste kwaliteit en scherpste prijzen.

Transparantie

Bij reparatie altijd vooraf overleg wat betreft kosten en noodzakelijkheid.

Integriteit

Bij ons kun je rekenen op een eerlijk advies en ben je altijd in goede handen.

Vervangend vervoer

Wij beschikken over leenauto’s en fietsen, heel handig want dan ben je altijd mobiel.

Created By Studio mxd