Werkplaats

Wij garanderen u:

- Altijd een scherpe prijs
- Transparantie: bij reparatie altijd vooraf overleg wat betreft kosten en noodzakelijkheid
- Integriteit: bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies
- Haal / breng service of vervangend vervoer

Bij ons kunt u terecht voor o.a. de volgende werkzaamheden:

APK

Uitgangspunt is uiteraard de veiligheid van uw auto, dat voorop gesteld. Maar het is ook belangrijk dat u niet betaald voor onnodige reparaties. Voor een eerlijk advies betreffende APK en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn een voorstander van transparant werken dus voel u vrij om ons te vragen een APK afkeurpunt of een reparatiepunt op de brug te laten zien. 

Onderhoud alle merken

Garagebedrijf de Aral verzorgd onderhoud op maat, ongeacht merk of leeftijd. Aan de hand van de onderhoudshistorie van uw auto en het onderhoudsschema van de fabrikant, doen wij precies datgene dat nodig is. Zo betaald u nooit teveel.

Banden & velgen

Zomerbanden, winterbanden, all-seasonbanden. Door ons jarenlange contact met de grootste bandenleverancier van Europa, Intersprint, zijn we instaat om alle bandenmerken te leveren tegen zeer scherpe tarieven. Ook kunt u bij ons terecht voor bandenopslag en wieluitlijning.

Remmen

Met behulp van onze Bosch remmentestbank en een visuele controle kan er een goede diagnose worden gesteld aan het remsysteem van uw auto. Voor nieuwe remblokken, remschijven, remslangen, remleidingen, remcilinders of remcilinders etc. bent u bij ons bij het juiste adres. Wij monteren OEM ( orginele fabriekskwaliteit ) of een alternatief merk van gedegen kwaliteit in overleg, voor een zeer scherpe prijs.

Uitlaat

Een lekke uitlaat zorgt voor geluidsoverlast en bovendien kan er een gevaarlijke situatie ontstaan doordat de uitlaat op den duur doorbreekt en onder de auto vandaan kan vallen. Laat daarom uw uitlaat tijdig controleren. Als de staat van de uitlaat het toelaat kunnen wij ook kleinere beschadigingen repareren d.m.v. laswerk. Mocht de uitlaat toch vernieuwd moeten worden dan monteren wij het liefst een uitlaat van het merk Bosal. Daarmee is de kwaliteit gewaarborgd, terwijl de prijs nagenoeg gelijk is aan kwalitatief mindere merken.

Distributieriem / distributieketting

Is uw auto uitgerust met een distributieriem dan is het belangrijk dat de vervangingsinterval opgegeven door de fabrikant wordt aangehouden. Op deze manier kan een gebroken distributieriem worden voorkomen. Een gebroken riem resulteert in de meeste gevallen in motorschade en hoge reparatiekosten. Bij een onderhoudsbeurt wordt de vervangingsinterval gecontroleerd, maar mocht u op elk ander moment twijfelen aan de staat van uw distributieriem dan kunt u deze bij ons vrijblijvend laten controleren. 

Een distibutieketting heeft geen vervangingsinterval maar dat wil niet zeggen dat deze nooit vernieuwd hoeft te worden. Door een gebrek aan smering ( te laag oliepeil of vervuilde olie ) of door het uitrekken van de distributieketting kan het zijn dat de ketting aan vernieuwing toe is. Ook hiervoor kunt u bij ons rekenen op het scherpste tarief.

Koppeling

Koppelingsplaten, drukgroepen en druklagers zijn aan slijtage onderhevig. Ook uw rijstijl en autogebruik ( caravan of aanhanger ) heeft invloed op de levensduur van de koppeling. Door ons voordelige werkplaatstarief en effieciente manier van werken zijn we instaat om een scherpe offerte te overleggen.

Airconditioning

Een airosysteem verliest gemiddeld zo'n 8% koudemiddel per jaar. Een gebrek aan koudemiddel en compressorolie zorgt voor een verhoogde slijtage aan de aircocompressor. Voor een optimale klimaatbeheersing in uw auto en het voorkomen van problemen is het belangrijk jaarlijks een inspectie van uw airconditioning te laten uitvoeren.

Bij ons kunt u terecht voor een gratis airco-check, aircosysteem vullen, aircoservice, diagnose aan het aircosysteem en reparatie.

 

Trekhaken.nl

Ansjovisweg 1
3751 BL Bunschoten-Spakenburg Tel:033 - 29 83 309

Shell tankstation de Aral

Tankstation
Brahmslaan 2
3752 JL Bunschoten-Spakenburg Tel:033 - 29 83 904
Fax:033 - 29 88 311
E-mail:info@dearal.nl

Openingstijden tankstation:
Ma. t/m do.: 07.00 uur t/m 20.00 uur
Vr. 07.00 uur t/m 21.00 uur
Za. 07.30 uur t/m 20.00 uur
Zo. gesloten

Openingstijden werkplaats:
Ma. t/m do.: 08.00 uur t/m 17.30 uur
Vr. 08.00 uur t/m 17.30 uur
Za. geopend op afspraak
Zo. gesloten